BsaB Geurverspreiders

De BsaB geurverspreiders zorgen voor een heerlijke geur en een serene sfeer in huis. De essentiële olie bevat als enige ter wereld 100% onverdunde essentiële oliën zonder enige kunstmatige toevoegingen of verdunners. Niet uit alle planten kunnen essentiële oliën gewonnen worden. Om toch deze geuren aan te kunnen bieden heeft BsaB naast de Essentiële olie lijn ook een lijn 'Natuurlijk parfum' in het assortiment. De natuurlijke parfum diffuser bestaan uit speciale geuren gebaseerd op essentiële oliën. De geurverspreiders bestaan uit een gerecyclede fles met geurstokjes van gewassen en gedroogd riet genaamd Sida Rhombifolia Linn.

De unieke geuren van BsaB worden verkregen door het gebruik van 100% natuurlijke en zuivere essentiële oliën, ook wel etherische oliën genoemd. Essentiële oliën zijn natuurlijke aromatische oliën gewonnen uit planten en kruiden en hierdoor vrij van chemische bestandsdelen. De BsaB Geurverspreiders zijn de enige geurverspreiders ter wereld die voor 100% uit essentiële oliën bestaan. Hierdoor bent u verzekerd van een natuurlijk product in huis zonder een aanslag op het milieu.

De BsaB verpakking is organisch en eenvoudig. BsaB maakt gebruik van natuurlijke en gerecyclede verpakkingen. Zelfs de tape is 100% recyclebaar en onze inkt is speciale soja-inkt. In plaats van plastic gebruiken we PLA gemaakt van maïs. Kortom, onze verpakking bestaat uit 100% gerecycled materiaal, 100% biologisch afbreekbaar plastic PLA, 100% ongebleekte katoen, 100% soja-inkt en 100% gerecycled glas. Onze verpakking maakt een statement over ons niveau van betrokkenheid bij de aarde en uw gezondheid.

Milieuvriendelijk is erg belangrijk voor BsaB. Maar dat beperkt zich niet enkel tot de natuur. Zo wordt de Recyclede bierfleskaars vervaardigd van lege flessen. In Thailand wordt het glas gewoon bij het huisvuil gegooid. De arme inwoners halen deze flessen uit het huisvuil en verkopen ze aan grote bedrijven voor een paar cent per kilo. BsaB heeft een speciaal proces ontwikkeld om deze flessen te wassen en af te snijden in elegante vormen. BsaB heeft de lokale flessenverzamelaars in Bangkok geleerd hoe de flessen goed af te snijden. Nu vervaardigen en verkopen ze de afgesneden flessen aan de fabriek van BsaB en zijn ze zelfvoorzienend in hun bestaan.

De nieuwe BsaB fabriek in Thailand zal op 100% zonne-energie werken en wordt daarmee 100% zelfvoorzienend. Daarnaast blijft BsaB zich inzetten om lokale werknemers te trainen met natuurlijke productietechnieken en te helpen op een beter bestaan.

De 100% onverdunde essentiële oliën en Natuurlijke Parfum zijn verkrijgbaar in:

Himalayan Spices (100% Oil)

Ingredienten: kruidnagel, Gember, Kaneel, Citrus, Sandelhout

Toepasbaar bij meditatie heeft werking op het kruin- en wortelchakra

Tranquility (100% Oil)

Ingredienten: Eucalyptus, Veldmunt, Lavandin, Tea Trea, Zoete Basilicum, Rosemarijn

Lavandin werkt effectief bij migraine, slecht slapen, stress

Fleur De France (natuurlijke parfum)

Olive Grove (natuurlijke parfum)

 

Gebruiksmethode:

15 ml – gebruiksduur 1, mnd. – 4-7 stokjes

50 ml – gebruiksduur 2,5mnd. – 2 – 3 stokjes

200 ml – gebruiksduur 5,5 mn. – 3 – 5 stokjes

De bijbehorende stokjes genaamd sida rhombifolia linn worden bijgeleverd in verschillende diktes. De sterkte van de geur bepaal je door de hoeveelheid stokjes die je gebruikt.

 

 • Jouw schimmelnagel de top van de ijsberg!

  Jouw schimmelnagel de top van de ijsberg!

  Heb jij een zeer laag energielevel, verminderde weerstand of zijn er emotionele inslagen, dan heb je kans op een verstoring in je immuuns...

  Lees meer
 • Prachtig toch die mooie verzorgde nagels?

  Prachtig toch die mooie verzorgde nagels?

  Wist jij dat onze nagels de ‘spiegel’ zijn van onze gezondheidstoestand. De groei is eveneens een indicatie dat er iets schee...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.