Ingegroeide nagels

 • Sculpture Gel

  • Nagelreparatie
  • Schimmelnagels
  • Ingegroeide nagels
  • Tunnelnagels


  Nagelreparatie met Sculpture Gel

  De ingegroeide nagel kan behandeld worden met de Sculpture Gel, welke zeer effectief werkt bij schimmelnagels, tunnelnagels en ingegroeide teennagels. Een nagel kan beschadigd of vervormd raken in de loop der tijd. Dit kan ook veroorzaakt worden door een hardnekkige schimmelinfectie of een traumanagel. Afhankelijk van de staat van de nagel en de oorzaak van de klacht wordt, met behulp van de Sculpture Gel, en daar waar nodig in combinatie met de huidverzorgingsproducten de nagel behandeld. Na verloop van tijd zal zich weer een gezond normaal uitziende nagel vormen. Zodat je weer ongegeneerd rond kunt lopen op je blote voeten en van onnodige pijnlijke klachten af bent.

  Je kunt hiervoor een afspraak maken in mijn salon, zodat ik deze gelnagel kan aanbrengen en uitharden onder de UV-lamp. Gedurende 5 tot 6 weken zal deze gelnagel stand houden.

  De behandeling zal mogelijk gecombineerd worden met de Solution Spray en/of Solution Drops. Meer info van deze producten.

  Behandeling vanaf € 7,50

 


Heb je interesse of wil je meer informatie neem dan gerust even contact met mij op!

 • Jouw schimmelnagel de top van de ijsberg!

  Jouw schimmelnagel de top van de ijsberg!

  Heb jij een zeer laag energielevel, verminderde weerstand of zijn er emotionele inslagen, dan heb je kans op een verstoring in je immuuns...

  Lees meer
 • Prachtig toch die mooie verzorgde nagels?

  Prachtig toch die mooie verzorgde nagels?

  Wist jij dat onze nagels de ‘spiegel’ zijn van onze gezondheidstoestand. De groei is eveneens een indicatie dat er iets schee...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.