Diode Ice Laser Ontharing

Heb jij last van ongewenste of overmatige haargroei, ingegroeide haartjes of scheer irritatie? Onze Diode Ice Laser biedt jou hiervoor dé oplossing!

Onze Diode Ice Laser werkt met een 3 wave laser systeem, hierdoor kunnen we door verschillende huidlagen heen behandelen, ongeacht bij welk huid- en haartype, tot zelfs de fijnste donshaartjes. De laser reikt tot diep in de kern van het haarzakje en weet deze zeer doeltreffend te raken en volledig te vernietigen! We kunnen een pijnloze behandeling garanderen, dankzij de gekoelde behandelkop die tot wel -4 graden afkoelt. Hierdoor zal de huid ook niet beschadigen.

 • Tot wel 80% van het haar wordt permanent verwijderd
 • Zeer effectieve en doelgerichte behandelingen
 • Volledig pijnloze behandeling door de koeltechniek
 • Geschikt voor alle huidtypes
 • Verwijderd ook blonde en lichte haren
 • Zowel voor mannen als vrouwen te boeken
 • Voordeliger dan terug kerende hars behandelingen

Wij bieden een GRATIS proefbehandeling aan voor een van de oksels!

 

Hoe werkt het?

 

Is een Laser behandeling veilig?

 

Is jouw huid geschikt?

 

Last van ingegroeide haren?

 

Voorgoed onthaard?

 

Hoeveel behandelingen

 

Tijdsduur tussen de behandelingen?

 

Wanneer zie je resultaat?

 

Als de behandeling niet aanslaat?

 

Combinatie laser en medicijnen?

 

Zwangerschap en laser?

 

Zon- Zonnebank en laser?

 

Zelfbruiners en laser?

 

Wat je moet weten van Voor- en Na een laser behandeling!

Belangrijk, voor de behandeling dient het gebied volledig geschoren te zijn!. Wij adviseren je om vooral nat te scheren, want hoe korter de stoppel hoe minder warmte er op de huid wordt vastgehouden door de laser. Scheer met een wegwerp mesje en vooral NIET elektrisch!

Voor een meest effectieve behandeling is het aan te raden de zone 2 weken voor de behandeling niet bloot te stellen aan uv zonlicht. Hoe lichter de huid hoe beter het effect.

Na ruim een week mag je de huid weer blootstellen aan de zon of zonnebank. Hiermee voorkom je pigmentvlekken of zonneallergie. Zorg dat de behandelde zones bedekt zijn of smeer ze goed in met een zonnefactor (minimale beschermingfactor 30).

Je mag de zones 6 weken vooraf aan de behandeling niet epileren of waxen. Je verwijdert hiermee het haar uit het haarzakje, waardoor de laser het niet kan behandelen.

Wanneer je zelfbruiners of spraytannings gebruikt mag je deze een week vooraf aan de laser behandeling niet gebruiken. Er zit een stof in deze bruiners die een reactie met licht aangaat. Een week na de behandeling mogen deze wel weer gebruikt worden.

 • Jouw schimmelnagel de top van de ijsberg!

  Jouw schimmelnagel de top van de ijsberg!

  Heb jij een zeer laag energielevel, verminderde weerstand of zijn er emotionele inslagen, dan heb je kans op een verstoring in je immuuns...

  Lees meer
 • Prachtig toch die mooie verzorgde nagels?

  Prachtig toch die mooie verzorgde nagels?

  Wist jij dat onze nagels de ‘spiegel’ zijn van onze gezondheidstoestand. De groei is eveneens een indicatie dat er iets schee...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.