Atlas-Lumbaal Massage

De Atlas-Lumbaal Massage is een geheel nieuwe en unieke wervelkolom-, onderrug-, nek- en schoudermassagetechniek.

Het is een interactieve techniek waarbij jijzelf bepaalde bewegingen maakt. Tegelijkertijd pas ik de speciale technieken toe, waardoor de knelpunten op een natuurlijke manier worden opgeheven. Dit wordt afgesloten met een korte maar zeer stevige massage, waardoor de doorbloeding heel goed opgang wordt gebracht. Tijdens de massage hanteren we de daarvoor speciaal ontwikkelde uitgebalanceerde massagecrème met veel natuurlijke ingrediënten. Deze zorgt ervoor dat de doorbloeding nog eens extra goed wordt gestimuleerd. Deze creme heeft ook nog eens een fantastisch wellness effect, waardoor je zeer ontspannen raakt! Het lichaam zal zich mede door deze toepassingen zeer snel herstellen.

In de meeste gevallen vermindert ook vrijwel direct de pijn als gevolg van het opheffen van scheefstand en/of beenlengte verschil van:

 • Aan de wervelkolom gerelateerde nek-, schouder- en rugklachten
 • Knopen en beknelde zenuwen langs de wervelkolom en schouderbladen
 • Beperking links/rechts kijken
 • Vastzittend SI gewricht (lage onderrug klachten/hernia)
 • Uitstralingspijn (ischias zenuw)
 • Knie, Heup, onderbeen klachten
 • Voetklachten (o.a. hielspoor)
 • Migraine, cluster- en chronische hoofdpijnen

Bij de eerste keer bemerk je in de meeste gevallen al direct een verbluffend merkbaar resultaat!

Toepassing van de Atlas-en Atlas-Lumbaalmassage:

Deze nieuwe manier van masseren wordt op een ludieke wijze toegepast en voorkomt door de zachte effleurages van de monnikskapspier, de nek- en halsspier en het gebied van de thoracale (borst) wervels (Atlas Massage), evenals de Lumbale wervels, bekkenrand en onderrug (Lumbaal Massage), achteraf vervelende napijn of een beurs gevoel.

Mede door het interactieve karakter van deze techniek wordt in een zeer korte tijd een verbluffend merkbaar resultaat bereikt. En dat zónder hulpmiddelen en zonder te manipuleren of te kraken!

De naam Atlas is afgeleid van het gebied onder de schedelrand en strekt zich uit tot de onderste thoracale (borst) wervels en heeft in veel gevallen een ongekend positief effect op de nek- en schoudergebied klachten. De Lumbaal is afgeleid van het gebied in de onderrug en heeft in veel gevallen een ongekend positief effect op lage onderrug klachten, vastzittend SI-gewricht, hernia, Ischias, heup- en knieklachten.

De Lumbaal Massage in combinatie met de Atlas Massage is dus niet zomaar een massage. Het is een unieke massage techniek met ongekende en vaak verbluffende resultaten.

https://www.purebodyensoul.nl/behandelingen/massages/de-atlas-en-de-atlas-lumbaal-massage

 

 

 

 • Jouw schimmelnagel de top van de ijsberg!

  Jouw schimmelnagel de top van de ijsberg!

  Heb jij een zeer laag energielevel, verminderde weerstand of zijn er emotionele inslagen, dan heb je kans op een verstoring in je immuuns...

  Lees meer
 • Prachtig toch die mooie verzorgde nagels?

  Prachtig toch die mooie verzorgde nagels?

  Wist jij dat onze nagels de ‘spiegel’ zijn van onze gezondheidstoestand. De groei is eveneens een indicatie dat er iets schee...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.