Metamorfose Massage

 • Metamorfose Massage

  Metamorfose betekent letterlijk 'grote verandering'. Het is een zijdezachte massage die enorm veel teweeg brengt en die veranderingen van binnenuit bij jou op gang brengt. De massage is geschikt voor iedereen die emotionele-. psychische- of lichamelijke klachten heeft. Voor diegene die wil 'opruimen' of die zijn 'vaste patronen' wilt doorbreken. De massage kan hierin voor jou een doorbraak betekenen. De massage zorgt ervoor dat jouw energie letterlijk weer door je heen gaat stromen. Hierdoor kom je weer volledig in je kracht te staan, waardoor jij de juiste keuzes gaat maken.
  • Deze massage is geschikt voor zowel kinderen, volwassenen, zwangeren, ouderen  en hulpbehoevenden.
  • Bewerkstelligt het maken van belangrijke keuzes (studie, verhuizing).
  • Ondersteunend bij grote veranderingen in je leven (werk, relatie).
  • Bevordert doorzettingsvermogen, creëert stabiliteit (afvallen, depressie).
  • Daadkrachtig bij ingrijpende gebeurtenissen (chemokuur, scheiding).
  • Ondersteunt bij het loslaten (rouwverwerking, terminale fase, minderwaardigheidsgevoel).
  • Geeft ruimte en rust bij ADHD, ADD, Indigo/Nieuwetijdskind, autisme en huilbaby's.
  • Zorgt voor volledige ontspanning, waardoor stress en (pijn)klachten afnemen.
  • Toepasbaar bij zwangere vrouwen, relaxed voor zowel moeder als kind.


  Nadat je de massage hebt ondergaan kun je het volgende ervaren:

  • Je inzicht zal vergroten, waardoor je meer zult relativeren
  • Het maakt je weerbaarder
  • Je komt in je kracht te staan
  • Je zult de juiste beslissingen nemen
  • Je zult makkelijker 'loslaten'
  • Je hebt meer levensenergie, je bent ondernemender
  • Je zult meer bij jezelf blijven, bij jouw eigen gevoel
  • Je zult veel meer rust en ontspanning ervaren  

   Behandeling vanaf € 37,50
 • Metamorfose Behandeling

  Metamorfose Massage Behandeling 
   
  - Voorafgaand aan de eerste behandeling zal er een intakegesprek plaatsvinden.
  - Daaruit bepalen we het aantal behandelingen die nodig zijn.
  - De duur van een behandeling zal variëren van 30 – 90 minuten.
  - Het is een zijdezachte aanraking van de reflexzones, waarbij de voeten, handen en het hoofd worden gemasseerd.
  - Bestaande blokkades kunnen hierdoor worden opgeheven.
  - De massage heeft een helende en herstellende werking.
  - Bewerkstelligt de ontspanning en de doorstroming van jouw energie.
   
  Voeten staan voor Kracht/Willen
  Handen staan voor Voelen/Handelen
  Hoofd staat voor Denken
   
  Tijdens de behandeling hoef je je niet te ontkleden (op je sokken na), trek wel makkelijk zittende ,niet knellende kleding aan, zodat de energie goed door je heen kan stromen. Zodoende kan je heerlijk ontspannen liggen op de massagebank.
   
  Heb je vragen of interesse neem dan gerust even contact met mij op dan zal ik je verder informeren.
   
  Behandeling vanaf € 37,50

 • Metamorfose Uitwerking

  Metamorfose Massage Uitwerking

  Metamorfose betekent ’grote verandering’ en brengt weer balans in je leven.

  Het is een eenvoudige techniek die wordt toegepast, maar die enorm veel teweeg brengt en die veranderingen van binnenuit bij jou op gang brengen. De massage zorgt ervoor dat jouw levensenergie weer door je heen gaat stromen. Hierdoor kom jij weer volledig in je kracht te staan, waardoor jij de juiste keuzes gaat maken. Denk hierbij maar eens aan een rups die uiteindelijk uitgroeit tot een prachtige vlinder!

  Het is een massage die geschikt is voor zowel kinderen, volwassenen, zwangere en ouderen. Deze massage is heel breed toepasbaar temeer, omdat uiteindelijk jijzelf de 'genezer' bent van datgene wat jou parten speelt.

  Zo is deze massage uitermate geschikt voor mensen die vastlopen in hun beslissing en staan voor belangrijke keuzes in hun leven. Denk hierbij onder andere aan een verhuizing, verandering van werk of een relatie.

  Bij rouwverwerking kan deze massage een uitkomst bieden, zelfs tot in de terminale fase om zo het leven met minder weerstand los te kunnen laten.

  Wanneer je staat voor een ingrijpende operatie of bijvoorbeeld een chemokuur is het mogelijk dat je door de metamorfose massage deze periode beter kunt hanteren.


  Kinderen en volwassenen met ADHD, ADD, Nieuwetijdskind, autisme, Downsyndroom en huilbaby’s hebben veel baat bij deze massage. Doordat ze vele indrukken van de buitenwereld tot zich moeten nemen en moeten verwerken geeft deze massage rust en ruimte, zodat ze dichter bij zichzelf komen.

  Zeer geschikt voor pubers en jongvolwassenen aangezien ze in een ontwikkelingsfase zitten, zowel lichamelijk als geestelijk, waarin de keuzes die ze dienen te maken niet altijd even makkelijk voor ze zijn. Daarnaast staan ze ook nog voor de nodige examenstress. Een behandeling kan hierbij wonderen verrichten, omdat ze hiermee in hun eigen kracht komen te staan.

  Bevordert doorzettingsvermogen, het creëert daadkracht en geloof in jezelf. Denk hierbij aan afslanken, stoppen met roken, je 'plek' in het gezin innemen.

  Behandeling vanaf € 37,50

 • Metamorfose Oorsprong

  Metamorfose Massage Oorsprong

  De grondleggers van de metamorfosemassage zijn Robert St. John en Caston St. Pierre.

  Robert St. Johns, arts, reflexoloog en spiritueel genezer, heeft de techniek ontwikkeld en ontdekt dat in onze wervelkolom al onze ervaringen liggen opgeslagen vanaf de prenatale periode tot aan de conceptie en daarna. Hij merkte bij zijn behandelingen, dat geblokkeerde energieën bij zijn cliënten weer gingen stromen als hij specifieke reflexzones, die verbonden zijn met de wervelkolom, op een speciale manier masseerde.

  Het werd hem duidelijk dat deze verstoorde energieën te maken hadden met blokkades in de persoonlijke ontwikkelingsgeschiedenis van de mens, zoals die gevormd is in verschillende levens en de gebeurtenissen en (negatieve) ervaringen in ons huidige leven. De blokkades en verstoringen maken dat we afgesneden zijn van onze bron, onze ware natuur, ons zijn ofwel onze eigen innerlijke kracht (ware liefde voor onszelf).

  Caston St. Pierre heeft de psychologische kant van de metamorfose massage ontwikkeld en werkte de techniek hiervan verder uit. Met deze techniek wordt onze natuurlijke levensenergie hersteld.

  In het westen is het gebruikelijk dat we met behulp van geneesmiddelen en therapeutisch aan onze problemen werken. De metamorfosemassage richt zich echter op het innerlijk weten en op het hervinden van de onbeperkte mogelijkheden die in ieder mens schuilt. De metamorfosemassage bevordert daardoor het creëren van onze eigen kracht ofwel jouw levensenergie!

  Jij bepaalt en laat los wat nodig is voor jou op dat moment!

   

  Behandeling vanaf € 37,50

 • Natuurgerichte Principes

  Metamorfose Massage en de vijf natuurgerichten principes

  1. Energie

  Zonder energie is er geen mogelijkheid tot herstel. Het in balans brengen van het energiesysteem is een belangrijk uitgangspunt bij elke behandeling.

  2. Prikkelopdracht

  Dit heeft alles te maken met de communicatie tussen de verschillende lichaamssystemen. Het zenuwstelsel  speelt een grote rol op het gebied van communicatie. Er dient een goede balans te zijn tussen kracht, voelen en denken ofwel tussen de linker- en rechterhersenhelft in het bijzonder. De lichaamsgerichte behandelmethodes bevorderen het ontstaan van een juiste balans tussen beide hersenhelften.

  3. Drainage

  Wij hebben allemaal te maken met toxische belastingen van ons systeem. Deze kunnen van materiële aard zijn, bijvoorbeeld door verkeerde voeding, maar ook van geestelijke aard, zoals bijvoorbeeld boosheid. Draineren ofwel reinigen van lichaam en geest zijn belangrijke aspecten in elke behandeling.

  4. Voeding

  Goede voeding betreft alles wat wij tot ons nemen. Het is veel meer dan gezond eten. Alles wat wij doen, denken en ervaren geeft ons voeding. Bewustzijn ontwikkelen op die zaken die wij mentaal en fysiek tot ons nemen, helpt ons op weg naar een betere gezondheid.

  5.  De psyche en het onbewust ziekmakende levenspatroon

  Bewustwording is het begin van heling. Welke signalen geeft ons lichaam ons? Welke boodschappen geven wij via onze gedachten aan ons lichaam, onze geest, onze cellen? Welke overtuigingen hebben wij? Waaruit bestaan onze patronen? Helen heeft alles te maken met herkennen, waarnemen en onderzoeken van ons lichaam en onze geest. In de praktijk kijken we naar patronen, denkbeelden en signalen om de dieperliggende aspecten van ziekteprocessen in het bewustzijn te brengen.

  Metafysica

  Metafysica  is 'vertalen' van datgene wat naar voren komt uit het onderbewustzijn.

  Je houdt je dagelijks bezig met veel zaken, gezin, vrienden, werk, hobby’s etc. Ook je onderbewustzijn houdt zich met veel zaken bezig, maar in het dagelijks leven gaat dat aan je voorbij, je staat er niet bij stil. Deze zaken vragen op de één of andere manier toch een keer de aandacht door als lichamelijke klacht tevoorschijn te komen.

   

  Behandeling vanaf € 37,50

   

 


Heb je interesse of wil je meer informatie neem dan gerust even contact met mij op!

Afspraken kunnen tot 48 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd, anders ben ik helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen evenals voor niet nagekomen afspraken. Als je een afspraak maakt ga je hiermee akkoord. Alle contact tussen personen en de masseuse (Francien van Ekris) vindt plaats op een strikt persoonlijke basis en is geheel experimenteel. Aan al wat plaatsvindt kunnen geen rechten ontleend worden, noch is het ter vervanging van bestaande gezondheidszorg (artsen, psychologen, psychiaters, paramedici etc.). Interpretatie en opvolging van acties door personen zijn geheel voor eigen risico van deze personen, en waart de masseuse vrij van iedere vorm van aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid.

 • Jouw schimmelnagel de top van de ijsberg!

  Jouw schimmelnagel de top van de ijsberg!

  Heb jij een zeer laag energielevel, verminderde weerstand of zijn er emotionele inslagen, dan heb je kans op een verstoring in je immuuns...

  Lees meer
 • Prachtig toch die mooie verzorgde nagels?

  Prachtig toch die mooie verzorgde nagels?

  Wist jij dat onze nagels de ‘spiegel’ zijn van onze gezondheidstoestand. De groei is eveneens een indicatie dat er iets schee...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.