Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is gebaseerd op de Chinese Voet(reflex) massage, welke inwerkt op het meridiaan systeem, de acupunctuurpunten en de reflexzones.

De onderbenen en knieën worden uitgebreid mee gemasseerd met de voeten. Deze massage dringt diep door op je energiebanen, aangezien hier veel belangrijke acupunctuurpunten zitten. De massage heeft hierdoor een bijzonder heilzame werking en geeft daarnaast een betere doorstroming in het totale lichaam. Je zult een heerlijke ontspanning en totale rust ervaren na de behandeling.

 Het is een cadeautje aan jezelf!

Duur 15 – 20 minuten

Bijzonder goed te combineren met een pedicurebehandeling.

 

 

 


Heb je interesse of wil je meer informatie neem dan gerust even contact met mij op!

Afspraken kunnen tot 48 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd, anders ben ik helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen evenals voor niet nagekomen afspraken. Als je een afspraak maakt ga je hiermee akkoord. Alle contact tussen personen en de masseuse (Francien van Ekris) vindt plaats op een strikt persoonlijke basis en is geheel experimenteel. Aan al wat plaatsvindt kunnen geen rechten ontleend worden, noch is het ter vervanging van bestaande gezondheidszorg (artsen, psychologen, psychiaters, paramedici etc.). Interpretatie en opvolging van acties door personen zijn geheel voor eigen risico van deze personen, en waart de masseuse vrij van iedere vorm van aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid.

 • Jouw schimmelnagel de top van de ijsberg!

  Jouw schimmelnagel de top van de ijsberg!

  Heb jij een zeer laag energielevel, verminderde weerstand of zijn er emotionele inslagen, dan heb je kans op een verstoring in je immuuns...

  Lees meer
 • Prachtig toch die mooie verzorgde nagels?

  Prachtig toch die mooie verzorgde nagels?

  Wist jij dat onze nagels de ‘spiegel’ zijn van onze gezondheidstoestand. De groei is eveneens een indicatie dat er iets schee...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.