Spa Wellness Massage

SPA Wellness Massage

 • Warm waterbad met Milk Bath Oil
 • Ontvetten van de nagels met ScrubFresh
 • Nagelriemen in vorm brengen met cutical removal
 • Moisture scrub aanbrengen en zachtjes inmasseren
 • Ontspanningsmassage met zijdezachte Hydrating lotion

Behandeling van de onderbenen/voeten en/of onderarmen/handen

Er wordt gestart met een voedende huid en nagel olie in een warm water bad voor het conditioneren van de huid en nagels.

De nagels worden ontvet en de nagelriemen worden in vorm gebracht met behulp van de cutical removal. Vervolgens wordt de rijke en heerlijk geurende dikke hand- en voetscrub aangebracht, welke zacht wordt gemasseerd over de huid. Daarna wordt een hydraterend masker van een mix van zoete Amandelolie of Rose Maroc of Sweet Orange, jojoba olie, vitamine & mineralen aangebracht. Dit laten we enige tijd ‘rusten’ in folie en een handdoek. Daarna wordt het masker verwijderd en wordt de huid gemasseerd met een zijdezachte hand- en voetlotion die snel hydrateert en absorbeert. Hierbij pas ik diverse massage technieken toe, waardoor jij je heerlijk ontspannen en relaxt zult voelen.

Moisture Scrub

Een dikke luxueuze hand en/of voetscrub voor het polijsten en conditioneren van de huid. Bestaat uit een mix van fijn gemalen mineralen, zouten, suiker, zachte jojoba parels en zoete amandelolie of Rose Maroc of Sweet Orange.

Iluminating Mask

Een vol hand- en voetmasker dat de huid diep hydrateert, conditioneert en een gezonde gloed aan de huid geeft. Bevat een hydraterende mix van zoete amandelolie, jojoba olie en vitamine & mineralen. Regelmatig gebruik voorkomt een droge en schrale huid.

Milk Bath Oil

Een voedende warme hand- en nagelolie die transformeert in een warm melkachtig hydraterend bad voor de nagels en omliggende huid. Geeft een diepe conditionering aan de huid en nagels met zoete amandelolie ofroze of orange, jojoba olie en vitamineE.

Hydrating Lotion

Een zijdezachte hand- en voetlotion die snel hydrateert en absorbeert en de huid een satijnzacht gevoel geeft met de heerlijke geur van zoete amandel of Rose of Orange.  Een weldaad voor je huid.

Je kunt dit heel goed combineren met een extra verwen behandeling:

Hotstone Massage

Complete ontspannende voet- en onderbeenmassage met de verwarmde HOTSTONES. Deze worden verwarmd tot ca. 45 graden Celsius.  De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hotstone-massage verlicht en ontspant en geeft je nadien veel energie.

Nagellak

In mijn salon werk ik met verschillende hoogwaardige glanslakken als CND en CAPTION. Deze lakken behouden langere tijd een rijke glans op de nagels, waardoor je er weken lang plezier aan beleeft. Ze zijn verkrijgbaar in diverse trendy kleuren.
 


Heb je interesse of wil je meer informatie neem dan gerust even contact met mij op!

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd, anders ben ik helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen evenals voor niet nagekomen afspraken. Als je een afspraak maakt ga je hiermee akkoord. Alle contact tussen personen en de masseuse (Francien van Ekris) vindt plaats op een strikt persoonlijke basis en is geheel experimenteel. Aan al wat plaatsvindt kunnen geen rechten ontleend worden, noch is het ter vervanging van bestaande gezondheidszorg (artsen, psychologen, psychiaters, paramedici etc.). Interpretatie en opvolging van acties door personen zijn geheel voor eigen risico van deze personen, en waart de masseuse vrij van iedere vorm van aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid.

 • Jouw schimmelnagel de top van de ijsberg!

  Jouw schimmelnagel de top van de ijsberg!

  Heb jij een zeer laag energielevel, verminderde weerstand of zijn er emotionele inslagen, dan heb je kans op een verstoring in je immuuns...

  Lees meer
 • Prachtig toch die mooie verzorgde nagels?

  Prachtig toch die mooie verzorgde nagels?

  Wist jij dat onze nagels de ‘spiegel’ zijn van onze gezondheidstoestand. De groei is eveneens een indicatie dat er iets schee...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.