PURE Anges Thee

PURE ANGES – WITTE THEE

Deze Chinese delicate witte thee wordt vervaardigd uit vers jong blad dat zeer bloemig en zoetig geurt. De blaadjes worden zeer licht geoxideerd en opgerold. De eigenlijke smaak blijft hierdoor goed behouden. Het heeft een goudgele kleur met een licht aromatisch iets zoetig aftreksel, dit in combinatie met de toegevoegde ingrediënten. Deze thee is rijk aan antioxidanten en vitamine B,C,E.

Werking:

Bevorderend bij afvallen, breekt vetten af, goed voor de spijsvertering, bacterieremmend, bloedzuiverend, anti allergisch, kalmeert en verjongt de huid, goed tegen cholesterol, goed voor hart en bloedvaten, de vitamines zijn invloedrijk op gezonde urine wegen.

Aroma’s:

Deze thee heeft een licht zoet en bloemig aroma.

Ingrediënten:

Deze thee bevat kaneel, amandel, citrus, sinaasappelbloesem, rozenbloesem, witte thee

Moment van de dag:

Ochtend – Middag – Avond

Toepassing:

Hoeveelheid: 2 gram (1 maatlepel of volle theelepel)
Watertemperatuur: 70-80ºC
Tijd: 2-3 minuten

Verkrijgbaar in zowel losse silvaanzakjes als cadeauverpakking. Dat bestaat uit een(glazen potje met een leuk kaartje erbij, waarop de herkomst, werking/toepassing en ingrediënten van de thee staat beschreven. Je geeft hiermee echt een speciaal cadeau wat gericht is op die persoon. Met aandacht geschonken!
 

Leuk cadeau, leuke prijsjes

Losse zakjes € 3,95 (50 gr.) / Cadeauverpakking € 8.95

 

 • Jouw schimmelnagel de top van de ijsberg!

  Jouw schimmelnagel de top van de ijsberg!

  Heb jij een zeer laag energielevel, verminderde weerstand of zijn er emotionele inslagen, dan heb je kans op een verstoring in je immuuns...

  Lees meer
 • Prachtig toch die mooie verzorgde nagels?

  Prachtig toch die mooie verzorgde nagels?

  Wist jij dat onze nagels de ‘spiegel’ zijn van onze gezondheidstoestand. De groei is eveneens een indicatie dat er iets schee...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.