PURE Champagne Thee

PURE CHAMPAGNE– REIKI THEE

Deze Chinese thee wordt geplukt in het vroege voorjaar van de eerste jonge knopen van de theeplant, welke vol zitten met zilverwitte haartjes. De blaadjes worden binnen 48 uur geplukt en direct gestoomd en op lage temperatuur gedroogd. De blaadjes worden niet gerold, waardoor er nauwelijks sprake is van oxideren. Hierdoor blijven alle antioxidanten behouden. deze mooie thee bestaat uit een rijk palet van kruiden, vruchten en bloemen.

Werking:

Goede balans tussen lichaam en geest, zeer rustgevend, goede nachtrust,reinigend, zuiverende werking.

Aroma’s:

Deze thee heeft een zachte fruitige smaak met een kruidig en bloemig aroma.

Ingrediënten:

Deze thee bevat verbeneblad, Lemon grass, lemon myrthe, zwarte/ rode bessen, rode rozenbloesem, zonnebloem.

Moment van de dag:

Middag - Avond

Toepassing:

Hoeveelheid: 2 gram (1 maatlepel of volle theelepel)
Watertemperatuur: 70-80ºC
Tijd: 2-3 minuten

Verkrijgbaar in zowel losse silvaanzakjes als cadeauverpakking. Dat bestaat uit een(glazen potje met een leuk kaartje erbij, waarop de herkomst, werking/toepassing en ingrediënten van de thee staat beschreven. Je geeft hiermee echt een speciaal cadeau wat gericht is op die persoon. Met aandacht geschonken!


Leuk cadeau, leuke prijsjes

Losse zakjes € 3,95 (50 gr.) / Cadeauverpakking € 8.95

 

 

 • Jouw schimmelnagel de top van de ijsberg!

  Jouw schimmelnagel de top van de ijsberg!

  Heb jij een zeer laag energielevel, verminderde weerstand of zijn er emotionele inslagen, dan heb je kans op een verstoring in je immuuns...

  Lees meer
 • Prachtig toch die mooie verzorgde nagels?

  Prachtig toch die mooie verzorgde nagels?

  Wist jij dat onze nagels de ‘spiegel’ zijn van onze gezondheidstoestand. De groei is eveneens een indicatie dat er iets schee...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.