PURE Gold Thee

PURE GOLD – EARLGREY THEE

Earl grey is een benaming voor een melange van zwarte thee, op smaak gebracht met bergamotolie, gewonnen uit de schil van de vruchten van de citrusachtige bergamotplant. Door het gebruik van de bergamotolie als ingrediënt, krijg je een zeer kwalitatieve zwarte/witte thee met een neutrale, zachte en licht frisse smaak. De toegevoegde ingrediënten overheersen niet de natuurlijke aroma van de earl grey, maar geven een heerlijke frisse tone aan de smaaksensatie. Deze thee is rijk aan vitamine B en E.

Werking

Effectief bij darmklachten, zuiverend, creëert een natuurlijke reinigingskuur, breekt vetten af, verlichting bij reumatische pijnen en gewrichtspijn, kalmerend, verlaagt kans op hartproblemen, verlaagt je bloeddruk.

Aroma’s

Deze thee heeft een fruitige, frisse en kruidig aroma

Ingrediënten

Deze thee bevat lemon grass, jasmijnbloesem, lotus bloem, bergamotolie, zwarte/witte thee.

Moment van de dag

Ochtend -Middag – Avond

Toepassing:

Hoeveelheid: 1,5 gram (0,5 maatlepel of halfvolle theelepel)
Watertemperatuur: 70-80ºC
Tijd: 1-2 minuten

Verkrijgbaar in zowel losse silvaanzakjes als cadeauverpakking. Dat bestaat uit een(glazen potje met een leuk kaartje erbij, waarop de herkomst, werking/toepassing en ingrediënten van de thee staat beschreven. Je geeft hiermee echt een speciaal cadeau wat gericht is op die persoon. Met aandacht geschonken!


Leuk cadeau, leuke prijsjes

Losse zakjes € 3,95 (50 gr.) / Cadeauverpakking € 8.95

 

 

 • Jouw schimmelnagel de top van de ijsberg!

  Jouw schimmelnagel de top van de ijsberg!

  Heb jij een zeer laag energielevel, verminderde weerstand of zijn er emotionele inslagen, dan heb je kans op een verstoring in je immuuns...

  Lees meer
 • Prachtig toch die mooie verzorgde nagels?

  Prachtig toch die mooie verzorgde nagels?

  Wist jij dat onze nagels de ‘spiegel’ zijn van onze gezondheidstoestand. De groei is eveneens een indicatie dat er iets schee...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.