Het geheim van wilskracht

Het geheim van wilskracht

Wilskracht is gezeteld in de anterieure cingulate cortex, een deel van het brein dat heel veel glucose nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. Een constante aanvoer van glucose en goede doorvoer hiervan in de betreffende organen is dus belangrijk voor een sterke wilskracht. Dit betekent dat het belangrijk is om je bloedsuikerspiegel goed in balans te houden als je optimaal en zo lang mogelijk wilt profiteren van je wilskracht.

Je wilskracht is de motor om veranderingen door te voeren. Om de verandering tot stand te brengen is een voetreflex behandeling een methode om datgene wat in jouzelf verscholen ligt tot uiting te laten komen. Want als mens bezit jij een groot zelf genezend vermogen, dus de (wils)kracht om datgene tot stand te brengen wat jij echt wilt veranderen! De voetreflex behandeling is een energetische behandeling die ervoor zorgt dat je energie weer gaat stromen, dat je blokkades worden opgeheven, waardoor je organen weer optimaal worden gevoed en veelal veel beter zullen functioneren. Je komt daarnaast erg tot rust, waardoor je datgene gaat oppakken of veranderen wat jij tot stand wilt brengen. Denk hierbij aan afvallen, gezonder eten, beter voor jezelf opkomen, stoppen met roken, meer tijd voor jezelf en je gezin innemen, regelmatig sporten.

Dus wees lief voor jezelf en ga doen wat jou verder brengt!

  • Jouw schimmelnagel de top van de ijsberg!

    Jouw schimmelnagel de top van de ijsberg!

    Heb jij een zeer laag energielevel, verminderde weerstand of zijn er emotionele inslagen, dan heb je kans op een verstoring in je immuuns...

    Lees meer
  • Prachtig toch die mooie verzorgde nagels?

    Prachtig toch die mooie verzorgde nagels?

    Wist jij dat onze nagels de ‘spiegel’ zijn van onze gezondheidstoestand. De groei is eveneens een indicatie dat er iets schee...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.