Jouw schimmelnagel de top van de ijsberg!

Heb jij een zeer laag energielevel, verminderde weerstand of zijn er emotionele inslagen, dan heb je kans op een verstoring in je immuunsysteem. De altijd aanwezige schimmels op onze huid krijgen vrij baan om zich te nestelen, doordat ons afweermechanisme niet afdoende wordt geactiveerd.

Buiten dat de schimmelnagel van buitenaf aangepakt moet worden, dient deze in vele gevallen ook van binnenuit aangepakt te worden. Het wordt mede ook veroorzaakt door een verminderde weerstand van het immuunsysteem.

Een voetreflex behandeling kan daardoor een methode zijn om schimmelnagels te lijf te gaan!

Oorzaken verminderde weerstand van het immuunsysteem:

 • Zuurtegraad van je huid is uit balans.
 •  Verstoring in het meridiaan gebied (veelal gaat dit om enkele teennagels).
 • Verzwakte thymus, dit orgaan is zeer belangrijk bij het onderhouden en versterken van je immuunsysteem (ontwikkeld witte bloedcellen, bepaald lichaams- eigen/vreemde stoffen).
 • Emotionele belasting heeft veel invloed op je immuunsysteem.

Tijdens de voetreflex behandeling worden deze essentiële organen en meridiaan punten behandeld, waardoor jij weer geheel in balans komt.

Kortom je kalknagels zijn het topje van de ijsberg. Zodra jij meer in balans raakt zal je jezelf ongemerkt meer ontwikkelen, waardoor jij weer meer persoonlijke groei doormaakt.

Op jou staat een mooie uitdaging te wachten!

 

 

 • Jouw schimmelnagel de top van de ijsberg!

  Jouw schimmelnagel de top van de ijsberg!

  Heb jij een zeer laag energielevel, verminderde weerstand of zijn er emotionele inslagen, dan heb je kans op een verstoring in je immuuns...

  Lees meer
 • Prachtig toch die mooie verzorgde nagels?

  Prachtig toch die mooie verzorgde nagels?

  Wist jij dat onze nagels de ‘spiegel’ zijn van onze gezondheidstoestand. De groei is eveneens een indicatie dat er iets schee...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.