WEEK VAN DE WERKSTRESS

Stress wordt tegenwoordig ‘gewoon’ bevonden in ons dagelijks bestaan, maar dit heeft grote gevolgen voor je energielevel en je gemoedsrust! Wanneer je een langere periode onder stress staat kan dat invloed op veel organen in je lichaam.

Ontspanning is dan ook een must. Niet alleen voor je eigen state of mind, maar ook voor je lichaam. Wanneer je lichaam continue stress ervaart worden allerlei processen in je lichaam verstoord.

Tijdens de voetreflex massage worden alle organen behandeld, dit brengt veel rust en ontspanning en brengt zo je stress niveau omlaag. Gun jezelf dit moment en kom het ervaren.

Weet jij wat stress mogelijk kan veroorzaken?!

STRESS EN BUIKVET: Cortisol (stresshormoon), overmatige productie leidt tot vetopslag.

STRESS EN LONGFUNCTIE: Verzwakt immuunsysteem.

STRESS EN HART: Cholesterol, bloeddruk en triglyceriden verhoogt in de bloedstroom.

STRESS EN LEVER: sabotage werking bepaalde cellen, waardoor hepatocyten, die leverzieken veroorzaken, mogelijk niet meer vernietigd worden.

STRESS EN HERSENEN: Negatief effect op frontale cortex (geheugen, maken beslissingen).

STRESS EN NIEREN: Hoog cortisol niveau, waardoor nieren fosfaat afgeven, veroorzaakt mogelijk verzwakking van je spieren, botziektes, zoals rachitis.

STRESS EN ONRUSTIGE HUID: ontstekingen, acne, grauwe/rode geïrriteerde huidskleur.

  • Jouw schimmelnagel de top van de ijsberg!

    Jouw schimmelnagel de top van de ijsberg!

    Heb jij een zeer laag energielevel, verminderde weerstand of zijn er emotionele inslagen, dan heb je kans op een verstoring in je immuuns...

    Lees meer
  • Prachtig toch die mooie verzorgde nagels?

    Prachtig toch die mooie verzorgde nagels?

    Wist jij dat onze nagels de ‘spiegel’ zijn van onze gezondheidstoestand. De groei is eveneens een indicatie dat er iets schee...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.