Wil jij van je schimmelnagel(s) afkomen?

Verzorg je nagels dan met toepassing van de Dadi Oil & HFL Solution Spray tezamen!

Tussen de nagelplaat en het nagelbed zit weefsel dat het ‘Bed Epithelium’ wordt genoemd en dat is verantwoordelijk voor het begeleiden van de nagelplaat langs het nagelbed.

Als dit Epithelium is uitgedroogd kan de nagelplaat niet goed hechten aan het nagelbed en wordt de begeleiding verstoort. Hierdoor scheurt de nagel open wat nog meer uitdroging veroorzaakt.

Dadi Oil heeft het moleculaire vermogen om door de nagelplaat heen te dringen en zo het Bed Epithelium weer elastisch te maken. De sleutel tot succes van weer een gezonde nagel!

Tevens trekt de Dadi Oil ook diep de huid binnen wat de druk en uitdroging van de nagelplaat verminderd en meer elasticiteit rondom de nagelplaat bewerkstelligt.

De moleculen van de Dadi Oil zijn zo samengesteld dat de tunnels in de nagel open blijven staan. Wanneer we dan tevens de HFL Solution Spray toepassen zal deze daardoor nog dieper de nagel en nagelplaat binnendringen, waardoor de mycose nog beter bestrijdt zal gaan worden. De Dadi Oil zorgt ervoor dat de nagel uiteindelijk weer compact wordt, waardoor jij weer een geheel gezonde nagel terug krijgt.

  • Jouw schimmelnagel de top van de ijsberg!

    Jouw schimmelnagel de top van de ijsberg!

    Heb jij een zeer laag energielevel, verminderde weerstand of zijn er emotionele inslagen, dan heb je kans op een verstoring in je immuuns...

    Lees meer
  • Prachtig toch die mooie verzorgde nagels?

    Prachtig toch die mooie verzorgde nagels?

    Wist jij dat onze nagels de ‘spiegel’ zijn van onze gezondheidstoestand. De groei is eveneens een indicatie dat er iets schee...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.