Wie ben ik?

Wie ben ik?

Welkom op de website van PURE Body & Soul.

Mijn naam is Francien van Ekris. Sinds1992 gediplomeerd pedicure en aangesloten bij de brancheorganisatie ‘ProVoet’, die staat voor kwaliteit, hygiëne en vakmanschap. Aangezien er in jouw voeten zoveel moois ligt verscholen wilde ik hierin meer verdieping. Daardoor heb ik mijn diploma voor voetreflex therapeute behaald bij de BER “Bond van Europese Reflexologen” De voetreflex therapie is een massagetechniek die zorgt voor het herstel van lichamelijke klachten en de balans tussen lichaam en geest. De ervaring leerde mij ook dat vele klachten voortkomen, doordat blokkades langs de wervelkolom liggen. Om hierin een adequate behandeling te kunnen geven heb ik mijn diploma voor atlas-lumbaal masseur behaald bij Back Balance. Deze unieke massagemethoden is een interactieve wervelkolom-, onderrug-, nek- en schoudermassagetechniek die direct verbluffend resultaat geeft! Tevens heb ik mij in de loop der jaren gespecialiseerd  in huid- en nagelaandoeningen, waarbij ik me gericht heb op de diverse (voet)klachten die ik in mijn praktijk ben tegengekomen. Daarnaast pas ik ook verschillende ontspanningsmassage toe en kan je bij mij terecht voor meerdere beauty & wellness behandelingen.

Een behandeling bij mij is een verwenmomentje voor jezelf! Tijdens de behandeling is alle aandacht eens even op jou gericht. Je kunt hier genieten van het moment en heerlijk tot rust komen. Wanneer je wilt kun je bij mij ook altijd je verhaal kwijt, samen kunnen we dan relativeren over alles wat op je pad komt ofwel voor je voeten komt! Dat alles in een heerlijk ontspannen sfeer, met altijd een lekker kopje koffie of thee en iets lekkers erbij.

Mijn salon bevindt zich op zowel de 1e als 2de etage. Mijn ruimtes hebben een serene sfeer en een prachtige lichtinval. Een behandeling bij jou aan huis behoort ook tot de mogelijkheid.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op! Daarnaast ben je altijd welkom voor een consult of neem een kijkje in mijn salon.

Lieve groet,

Francien

 

 • Jouw schimmelnagel de top van de ijsberg!

  Jouw schimmelnagel de top van de ijsberg!

  Heb jij een zeer laag energielevel, verminderde weerstand of zijn er emotionele inslagen, dan heb je kans op een verstoring in je immuuns...

  Lees meer
 • Prachtig toch die mooie verzorgde nagels?

  Prachtig toch die mooie verzorgde nagels?

  Wist jij dat onze nagels de ‘spiegel’ zijn van onze gezondheidstoestand. De groei is eveneens een indicatie dat er iets schee...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.